2014. július 21., hétfő

Hatszázezer könyvet hány nap alatt olvasnál ki?

600000X3/365=4931,5, azaz cirka 4900 év, csak olvasással eltöltve, ha három naponként végzel eggyel!

Korlátlan mennyiségben férhetnek hozzá mintegy 600 ezer e-könyvhöz és hangoskönyvekhez az Amazon internetes áruház új, pénteken bemutatott előfizetését választó felhasználók, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Az e-kereskedelmi óriás ebook olvasójának, a Kindle-nek a népszerűsítésére nagy volumenű promócióba kezdett.


Az Egyesült Államokban, aki most előfizet a Kindle ebook olvasón, akkor közel 600 ezer elektronikus könyvhöz jut hozzá. Az első hónap díjtalan, míg a további előfizetés díja havonta 10 dollár, vagyis közel 2300 forint. Emellett az Amazon többek között a YouTube-on is "Kindle Unlimited" című szpotjával igyekszik minél több ügyfelet bevonzani - olvasható a W&V írásában.
A Kindle unlimited nevű új szolgáltatás előfizetői mintegy kétezer hangoskönyv közül is választhatnak. A tervek a héten már kiszivárogtak, amikor az Amazon online bemutatta a szolgáltatást, majd nem sokkal később eltávolította az információt.


A kínálatból viszont hiányoznak öt nagy amerikai kiadó, a Hachette, a HarperCollins, a Macmillan, a Penguin Random House és a SimonÚSchuster kötetei.
Hasonló díjazású konstrukció mostanában a zeneszolgáltatások terén hódít, a Google, a Spotify, a Deezer és az Rdio is fix havidíjért teszi hallgathatóvá zenei katalógusát. Magyarországról még nem elérhető, de hasonló üzleti modellt használ a Netflix online téka is, amelyen a néhány dolláros havidíj ellenében minden film korlátlan alkalommal újranézhető.

A kampányspot az alábbiakban tekinthető meg:



Forrás: 2014-07-18 12:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nincsenek megjegyzések: