2013. december 19., csütörtök

E-könyvben a Gránitszív

Eve Rigel - Gránitszív



1,200 Ft

Eve Rigel nevét egy ideje már ismerhetik a magyar sci-fi és fantasy olvasók: A Gránitszív 2008-ban jelent meg, és bár önmagában is kerek egészet alkot, Eve Rigel elmondása alapján valójában csak az első része egy készülő trilógiának.
Walmountban, a határmenti tartomány dombjai között két sereg áll szemben egymással a végső ütközetre várva: a coramondiak és a nurkok mindenre elszánt harcosai. A tét óriási. Győzhet-e bármelyikük anélkül, hogy az ellenséggel együtt önmagát is elpusztítaná? Figyelmen kívül hagyhatják-e az ősi átkot, mely megjövendöli a két birodalom megsemmisülését? Érvényesülhet-e az egyéni érdek, a könyörtelen bosszú mindenek felett? A tizennégy éves nemes ifjú, Ulrik von Walmount-Obernac sorsa összekapcsolódik a Coramond és a Nurk Birodalom sorsával. Az ő életének alakulásán keresztül ismerjük meg a két világ titkait, az egymást követő események különös láncolatát. A történet húsz évet ölel fel, melynek során a világtól elzártan élő, gyengécske fiúból erős, könyörtelen harcos válik. Életét véres csaták, orvtámadások, a létért való kemény küzdelem, barátság, szerelem, árulás és dicsőség kísérik.
Ebook formátum, magyar nyelven érhető el:
Alexandra.hu
Bookline
A könyvet az alábbi formátumokban vásárolhatja meg:
Pdf ekönyv formátumPrc/Mobi ekönyv formátumEpub (Electronic Publication), ekönyv formátum
KIMTE-től közvetlenül megrendelhető:
A kötet banki átutalással fizethető.
Karcolat Egyesület
11742238-20006754
IBAN: HU12 1174 2238 2000 6754 0000 0000
BIC(Swift)KÓD: OTPVHUHB
Rendeléskor kérjük, ügyeljen a következőkre:
1. A kiválasztott termék kosárba helyezése után a megjelenő vásárlási felületen a megvásárolandó mennyiségnek megfelelően írja be a darabszámot a kötet mellett lévő négyzetbe.
2. Ha változtatni kíván a mennyiségen, írja be a darabszámot, majd használja a „Kosár frissítése” opciót.
3. A „Pénztár” felületre jutva ellenőrizze a kosár tartalmát, és töltse ki a kért adatokat.
4. A rendszer automatikus számlálója a megfelelő összeget mutatja, kérjük, ezt utalja át a KIMTE számlájára!.
5. Kérjük, hogy a „Rendelési hozzászólások” mezőbe írja be kérdésit, észrevételeit. Itt jelezheti is, ha élni kíván a kedvezményeivel.
6. A "Rendelés áttekintése" oldalon ellenőrizze a rendelését! Amennyiben mindent rendben talál, küldje el megrednelését! A könyvet a rendelések beérkezésének sorrendjében adjuk postára a megadott szállítási címre.

Ár:1,200 Ft


Nincsenek megjegyzések: